Перевезення фортепіано: поради і застереження

13.07.2018 00:33 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Наявність фортепіано у помешканні завжди викликає у гостей неймовірні враження. Потужний інструмент вражає тендітним звучанням. Мешканці міста шанують традиції та підтримують бажання молоді вчитися грати на фортепіано. Багато хто у своєму помешканні має піаніно чи навіть кабінетний рояль.

Як безпечно перевезти музичний інструмент?

Переїзд завжди викликає багато питань, але коли постає питання транспортування габаритного інструмента, їх стає ще більше. Спеціалісти радять скористатися послугами мувінгової компанії, яка має все необхідне для комфортного переїзду.

В деяких випадках бажання зекономити призводить до ушкодження фортепіано. Компанія «УРА! Переїзд» займається перевезенням габаритних музичних інструментів, офісів, приватних будинків та квартир. Фахівці мувінгової фірми мають все необхідне знаряддя для швидкого та безпечного транспортування речей.

Перш ніж перевозити фортепіано на нове місце, його треба частково розібрати та якісно упакувати. Це унебезпечить музичний інструмент в цілісності. Але важливе не тільки упакування. Не менш уваги приділяється вибору вантажівки, яка буде його перевозити.

Перш за все треба демонтувати деякі рухомі частини. Це дозволить зменшити його вагу приблизно на 50 кілограмів. Варто пам’ятати: забороняється знімати ударний механізм, оскільки він надто тендітний і його дуже легко пошкодити. Обов’язковому демонтажу підлягають кришки клавіш та фронтальні.

Після зняття елементів необхідно упакувати їх та фортепіано. Для упакування музичного інструменту використовують пакувальні одіяла та прив’язують такелажні стяжки до лапка, яка захищає від ударів об сходинки.

Найважчим етапом перевезення є його спуск/підйом. Важливо пам’ятати, що категорично забороняється нахиляти та перевертати фортепіано. Це може призвести до розриву струн резонансної деки. Вага та габарити не дозволяють помістити музичний інструмент в пасажирський ліфт, а вантажними обладнанні не всі будинки.

Вибір автомобіля є не менш важливим, адже він має бути обладнаний всім необхідним для безпечного транспортування. Вантажівки мувінгової компанії «УРА! Переїзд» мають в кузові спеціальні отвори для надійної фіксації фортепіано. Це дозволяє попередити його перегортання під час руху.

Замовити послугу можна декількома способами. Для постійних користувачів інтернету не складе труднощів заповнити форму в режимі онлайн, яка знаходиться на сайті. Також можна зателефонувати за номерами, які вказані на сторінках компанії.

Джерело: http://www.urapereyizd.com.ua/ua/porady-po-pereizdu/perevezennia-pianino-fortepiano-yak-ne-poshkodyty-instrument

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат