Як правильно перевозити холодильник?

02.07.2018 18:34 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Робота холодильного обладнання пов’язана з використанням двигуна та охолоджувальної рідини – фреону. Аби холодильник правильно функціонував, фреон має рухатись по мідним трубкам, які змонтовані на його задній стінці. Такий принцип дії обладнання викликає труднощі при перевезенні холодильного обладнання, адже неправильне транспортування може призвести до несправності холодильника.

Що треба знати, аби перевезти холодильник без ушкоджень?

Перш за все треба ознайомитись з умовними позначеннями, які є на упаковці, а також вивчити інструкцію, яку дає виробник обладнання. Оригінальне пакування, як правило, має такі позначки:

  • дві паралельні стрілки догори – говорять про те, що холодильник треба перевозити виключно у вертикальному положенні;
  • бокал – означає високу крихкість того, що знаходиться у коробці (наявність цієї позначки вимагає бережного перенесення та перевезення вантажу, а також його транспортування за відсутністю упаковки).

Чому необхідно дотримуватись правил по перевезенню обладнання?

Вимоги до вертикального транспортування холодильника обумовлені особливістю конструкції та принципом його дії. Кожне охолоджувальне обладнання має систему трубок по яких тече фреон. Налаштування системи передбачає його стікання до низу і під тиском двигуна підйом до гори. Неправильне перевезення холодильника (у горизонтальному положенні) призведе до стікання охолоджувальної рідини у інше місце і утворення повітряної подушки у двигуні. Після повернення холодильника у правильне положення утворена подушка не дозволить фреону потрапити у двигун. Ввімкнення такого обладнання призводить до перегорання мотору.

Професійне перевезення холодильника у Львові

Мувінгова компанія «УРА! Переїзд» має все необхідне, аби швидко та безпечно перевезти холодильник чи інше охолоджувальне обладнання. Для зручності клієнтів біла створена послуга, яка має назву «Перевезення холодильника». Її вартість складає 780 грн, якщо висота обладнання до 1,8 м (більш високий холодильник треба перевозити у автомобілі з висотою кузова 2,1м. В такому випадку вартість пакету послуг коштує на 300 грн дорожче.). Пакет включає такі послуги:

  • упакування обладнання у пом’якшувальний і пакувальний матеріал;
  • окреме упакування шухляд та скляних елементів;
  • спуск/підйом холодильника у сумі до 6 поверхів (далі – за кожен поверх доплата 10 грн);
  • оренда вантажного транспортного засобу з фіксаторами.

Замовити послугу можна на офіційному сайті компанії у режимі он-лайн, або за телефонами, що вказані на головній сторінці.

Джерело: http://www.urapereyizd.com.ua/ua/porady-po-pereizdu/yak-perevezty-kholodylnyk-pravylno-porady-profesionaliv

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат