Аксесуари для слухового апарату у Львові



Для роботи будь-якого слухового апарату потрібне живлення, і зазвичай для цього використовуються повітряно-цинкові батарейки. У порівнянні зі ртутними та іншими, ці елементи живлення мають більшу ємність, тому більш потужні, мають подовжений строк дії та є безпечнішими для екології.

Для кожної окремої моделі потрібний акумулятор певного розміру. Виробники використовують для позначення кожного типу батарейок спеціальну нумерацію, якою маркують упаковку:

  • для внутрішньовушних СА - №10 жовтого кольору;
  • для завушних цифрових СА - № 13, помаранчевого кольору;
  • для СА з ресівером – коричнева батарейка № 312;
  • для аналогових і дуже потужних цифрових СА – блакитна батарейка № 675.

Строк дії батареї залежить від її типу та розміру, і зазвичай складає 10-30 днів. Строк придатності акумуляторів становить 3-4 роки. Все це вказується на упаковці.

В наших Центрах Слуху завжди можна купити батарейку для будь-якої моделі СА, в тому числі й для кохлеарних імплантів, які зарекомендували себе бездоганною якістю.

Також центр «Беттертон» пропонує своїм пацієнтам ще один незамінний аксесуар для догляду за слуховими апаратами – електронну камеру для висушування внутрішньовушних та завушних СА й вкладишів. Найголовнішим ворогом слухового апарату є волога. Саме тому для того, щоб прилад залишався в належному вигляді, існують спеціальні контейнери для сушіння.

Цей професійний апарат дуже простий у використанні. Це найкращий спосіб зробити строк використання вашого приладу ще довшим!

Слухові апарати – прилади особистого користування, за якими потрібен дбайливий догляд. В наших Центрах Хорошого Слуху «Беттертон» кожен може придбати високоякісні засоби для догляду за слуховими апаратами будь-якої моделі та аксесуарами. Ретельний догляд допоможе знизити можливість раптового виходу приладу з ладу. Під час використання до апарата обов'язково потрапляє пил, бруд та зайва волога, що досить погано позначається на його роботі та якості звучання.

Тому слід щодня виконувати гігієнічні процедури, видаляючи бруд, що накопичився, та просушувати слуховий апарат, щоб прилад надійно служив вам довгі роки.

Якщо вам потрібна допомога або консультація, приходьте у львівський Центр Слуху «Беттертон» за адресою: вул. Городоцька, 44, 1-й поверх, телефонуйте: (032) 253-69-65, (067) 670-87-47, (050) 433-37-57 або залиште заявку на bettertone.com.ua/uk/contacts/lvov.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат