Легальне працевлаштування в Польщі: як отримати хорошу роботу?



Безперечно, пошук хорошої роботи з адекватною зарплатою – це мінімальна потреба, яку хоче задовольнити кожен. Саме тому так багато людей зараз обирають роботу за кордоном. Велика кількість людей цікавиться конкретно працею в Польщі, адже не потрібно далеко їхати, а зарплату пропонують доволі непогану. Тому ми пропонуємо розглянути кілька питань, які допоможуть вам обрати вакансію на роботу в Польщі та швидше поїхати працювати. Перш за все, щоб влаштуватись легально, вам знадобиться робоча віза в Польщу https://visa-pro.com.ua/robocha-viza-v-polshhu-ta-shengen, а тут ви зможете дізнатись детальну інформацію щодо її отримання.

Робоча віза в Польщу

Також вам потрібно зорієнтуватись: обирати роботу в Польщі для сімейних пар чи лише для однієї людини. Для цього варто звернутись до кадрової агенції. Краще не шукати роботу через Інтернет і незрозумілих посередників, адже це дуже ризиковано. Набагато простіше буде влаштуватись по контракту і таким чином позбавити свою поїздку усіляких ризиків.

Які вакансії зараз пропонують?

Велика кількість роботодавців зараз готова прийняти українських працівників. Якщо ви в пошуках вакансії на роботу в Польщі https://visa-pro.com.ua/job/ - тут є досить широкий перелік різноманітних вакансій і для жінок, і для чоловіків, і для молоді, яка хоче підзаробити у вільний від навчання час. Приймаються працівники і без знання мови, це не є обов’язковою вимогою. Необхідно буде мати робочу візу в Польщу, адже тільки так ви зможете влаштуватись офіційно. Та перейдемо до вакансій.

Жінкам зараз пропонують вакансії швачки, медсестри, повара, покоївки, прибиральниці, складальниці, є чимало пропозицій по збору урожаю. Чоловіки можуть влаштуватися інженером, будівельником, вантажником, водієм, електриком, сантехніком.

На які умови, зарплату розраховувати?

Рівень зарплат – ось що цікавить більшість працівників у першу чергу. Оплата буде залежати від того, скільки годин на добу ви будете працювати, якою буде ваша продуктивність. Звичайно, враховуються і кваліфікаційні вимоги. Якщо вам потрібна робота в Польщі для сімейних пар https://visa-pro.com.ua/stat/dlya-simeynykh-par, вам варто звернутись до спеціалістів, які підберуть для вас 2 хороших посади.

Робота в Польщі для сімейних пар

Працювати вдвох справді вигідніше, адже буде простіше знімати квартиру чи кімнату. Що ж стосується зарплати, то жінкам варто орієнтуватись на суму 1,8-2,4 тис. злотих за місяць, а оплата чоловіків може бути дещо вищою – до 3-х тис. злотих. Ви можете порівняти рівень зарплати у нас та за кордоном і побачите велику різницю. Тому працевлаштування в Польщі зараз і стало настільки популярним серед українців. Не забувайте відняти витрати на оформлення робочої візи в Польщу. Проте ці витрати разові і швидко покриються вашою заробітною платою.

Умови праці – теж важливий нюанс, який варто враховувати. Коли ви будете влаштовуватись, то дізнайтеся, чи буде ваш роботодавець пропонувати безкоштовне житло. Від роботодавців часто надходять такі пропозиції. Можна орендувати й кімнату або квартиру у тому місті, де ви будете працювати. Все залежить від того, наскільки комфортними будуть для вас умови, запропоновані роботодавцем. Обираючи вакансію на роботу в Польщі для сімейних пар чи для однієї особи, завжди уточнюйте стосовно проживання.

Коментарі :


26.10.2018 19:29 Антон

Дуже корисна інформація! Довго лазив в неті, збирав інформацію по влаштуванні в Польщу на роботу...


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат