Поради, як впевнитись, що перед вами справжня срібна каблучка



Кожна модниця з особливою уважністю підбирає до свого гардеробу аксесуари. Від них залежить, наскільки все буде гармонійним. Там можна віддавати перевагу класичним золотим прикрасам, але вони не завжди бувають доречними. А ось срібло може здивувати. Холодне місячне сяйво, яке притягує до себе погляди. У ньому є щось таке містичне й загадкове.

Звісно, срібні каблучки є основою шкатулки будь-якої модниці. Таке складається враження, що для кожного образу є своя прикраса. З цим точно не має проблем. З каталогу інтернет-магазину «Онікс» oniks-online.com.ua/categories/rings/metal-is-serebro_925_quot/ неможливо піти без оформлення покупки. Адже прикраси вражають не тільки красою, а і якістю. Так ваша улюблена каблучка не втратить свій зовнішній вигляд навіть через декілька років.

Але не всім так щастить. Уже через декілька місяців після придбання покриття злізло або поверхня почорніла. Це все вказує на підробку або метал низької якості. Щоби з вами такого не сталося, потрібно знати поради, як відрізнити підробку від оригіналу.

Підбираємо ідеальну прикрасу

  1. Обов’язково повинне бути маркування. Проба може бути вказана на зовнішній або внутрішній стороні каблучки. Якщо це браслет, то біля застібки.
  2. Цифри 925 означають, що на 92,5 прикраса складається зі срібла. Все інше додаткові домішки.
  3. Придбали брендові речі, тоді шукайте фірмовий знак.
  4. Справжнє срібло без усяких домішок досить швидко нагрівається. Чим вище проба, тим швидшим буде процес.
  5. Ще одна важлива особливість – метал гарно відбиває світло. Це можна виявити, якщо поруч покласти срібний предмет і елемент не з дорогоцінного матеріалу.
  6. Не забудьте поцікавитися наявністю родію. Таке покриття захищає основу від корозії та не дозволяє їй чорніти. До того ж додає додаткового блиску.

А взагалі самостійно визначити оригінальність досить важко, без допомоги ювеліра ніяк не обійтись. Адже тільки професіоналу відомі тонкощі. До того ж без спеціального обладнання не обійтись.

Порада: якщо не хочете розчаруватися у прикрасі, купуйте тільки у перевірених продавців. Гарантія якості – один із позитивних моментів. А ще звертайте увагу на інші деталі. З інтернет-магазином «Онікс» зможете спокійно придбати елегантну прикрасу, яка буде відповідати усім вашим смакам і не втратить свій зовнішній вигляд довгі роки. Сміливо поповнюйте шкатулку і вражайте інших ідеальним смаком.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат