Адвокат з розлучень

20.06.2018 19:39 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



При шлюборозлучному процесі індивідуальна підтримка адвоката або юриста - це можливість пройти цю процедуру швидко і з мінімальними втратами. Професійний адвокат з розлучень – це, в першу чергу, наша юридична компанія. Ми надаємо підтримку та вирішуємо навіть найскладніші ситуації. Наші адвокати з успіхом справляються при ініціації шлюборозлучних процесів, якщо:

  • один з подружжя проживає в іншій країні або є громадянином іншої країни;

  • чоловік, який не проживає з дитиною, відмовляється від світового врегулювання питань, пов'язаних з визначенням місця проживання неповнолітньої дитини або з визначенням і порядком виплат аліментів;

  • виникли майнові суперечки і потрібно судове втручання при розділі майна;

  • один з подружжя пропав безвісти, відмовляється від розлучення тощо.

Яка б не була ситуація, ми в будь-якому випадку зможемо вам допомогти, взявши на себе весь бюрократичний «удар».

З чого починається розлучення?

Звичайно ж, з складання пакету документів. Наш адвокат з розлучень (Київ та Київська область) на персональній консультації заглядає в усі нюанси вашої ситуації, дасть слушні практичні поради, а також запропонує свої послуги з повного ведення.

Ініціація розлучення починається з пакету документів, який збирається позивачем. Якщо у подружжя немає дітей і немає майнових суперечок, розірвання шлюбу можна здійснити в РАГС - це досить швидко. Якщо ж є неповнолітні діти, є майно, придбане в шлюбі на спільні гроші та інші матеріальні активи, то складається позовну заяву, яка подається до суду.

Подивіться тут, які документи входять в пакет для суду. Повний комплект багато в чому залежить від індивідуальної ситуації, тому консультація адвоката вкрай важлива, щоб провести шлюборозлучний процес максимально безболісно. Базові документи, які знадобляться в будь-якому випадку:

  • копії свідоцтв про народження дітей;

  • копії свідоцтва про реєстрацію шлюбу;

  • копії внутрішнього паспорта позивача.

Дані документи прикладаються до позовної заяви, яке, буде краще, якщо складе професійний адвокат. Важливо! - при неправильному складанні позовної заяви пакет документів не приймається і судова справа не відкривається!

Адвокат з розлучень відноситься до категорії сімейних адвокатів, які допоможуть вам у вирішенні всіх питань, пов'язаних не тільки з процесом розлучення, але і з супутніми. Наприклад, допоможе, якщо один з подружжя зареєстрований на окупованій території Донецька чи Луганська, ви або чоловік (дружина) має статус переселенця, є обставини, що перешкоджають розлучення, такі як вагітність дружини або наявність спільного дитини до 1-го року. Наші адвокати зможуть вам допомогти, якщо ви, перебуваючи в цивільному шлюбі, хочете подати на аліменти або розділ майна.

Вартість наших послуг демократична, адже ми розуміємо, наскільки важливою справою займаємося, супроводжуючи вас у всіх юридичних і законодавчих аспектах.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат