Український виробник металевих меблів "УХЛ-МАШ"

01.06.2018 20:31 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



ПАТ «УХЛ-МАШ» – це акціонерне товариство, яке було засновано у 1994 році з центром у Києві. Діяльність підприємства полягає у тому, що воно виготовляє високоякісні меблі з металу для будь-якого практичного використання. Серед найповнішого каталогу можна знайти металеве офісне приладдя, меблі для промислового підприємства, медичних закладів, для торгівлі, кімнат для переодягань тощо. Переход в каталог здійснюється за посиланням - https://uhl-mash.ua.

Лавка для одежної шафи СГ-8

Досягнення компанії

Підприємство займає високі позиції на ринку, постійно вириваючись у чарти лідерів. Про високу якість продукції говорять сертифікати та санітарно-гігієнічні висновки перевіряючих органів України, що підтверджують тезу високого класу металевих меблів. Але найбільше, що додає репутації підприємству– це позитивні відгуки задоволених клієнтів. Довгий час компанія співпрацює не тільки з великими спортивними, офісними закладами та лікарнями, банками, будівельниками, а також із малими та середніми підприємцям. Мабудь ви вже використовували металеві меблі від ПАТ "УХЛ-МАШ", тому що компанія дійсно покриває велику частину ринку. Ви також можете стати клієнтом, та впевнитися у правдивості цих слів просто зараз. Якщо вам потрібне місце для зберігання будь-яких речей чи документів – ви вже потенційний клієнт компанії.

Що ви отримаєте, якщо станете клієнтом

По-перше, великий асортимент якісного товару, як фірмового так із іменем всесвітньо відомих виробників: Comp Air, GEMA, AMADA тощо. Фірма надає вам великий вибір металевих меблів на замовлення, який можна класифікувати як офісний (шафи для документів, сейфи, стелажі тощо), та промислового характеру (медичні, лабораторні, банківське обладнання, верстаки, торгові стелажі і так далі.). Купуючи – ви отримаєте:

  • Просту експлуатацію та практичність виробів;
  • Великий термін придатності;
  • Сучасний дизайн;
  • Підтвердження якості у вигляді сертифікованої продукції, яка не уступає аналогам із закордону.

Крісло косметологічне

По-друге, "УХЛ-МАШ", як виробник металевих виробів, при виконанні замовлення дотримується певних критеріїв, що допомагають йому задовольнити потреби клієнтів на високому рівні, це:

  • Виконання замовлення тільки на сучасному обладнанні, яке працює по спеціальним програмам, що є гарантом точності;
  • Фарбування із попереднім фосфатуванням, яке надає кольору довговічності на насиченості;
  • Упаковка продукції та використання логістики для найвдалішого розміщення на складі, для того, щоб якнайшвидше обслуговувати усіх замовників.

І на останок, варто зазначити, що на підприємстві працює велика кількість професіоналів, що функціонують як один механізм задля задоволення клієнтів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат