Коли з'явилися футболки з написом?

26.05.2018 13:23 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Історично склалося так, що один з найпопулярніших сьогодні видів літнього одягу - футболка, з'явився лише в середині двадцятого століття. При цьому спочатку футболки вважалися нижньою білизною, і лише в середині п'ятдесятих років, коли кілька відомих американських діячів мистецтва з'являлися на публіці в футболках, їх прирівняли до повноцінного одягу, в якому вважалося не соромно вийти в громадське місце. Але в ті часи футболки були переважно однотонними.

Перші написи на футболках стали робити на початку сімдесятих - і поява їх була нерозривно пов'язана з ростом популярності панк-культури. Молоді борці з системою використовували свій одяг для донесення до суспільства своїх протестуючих гасел і світоглядних ідей. Продюсери музичних колективів швидко зрозуміли перспективність такої реклами і незабаром почали продавати продукцію з логотипами різних панк-груп. І вже через десять років футболка стала відмінним місцем для розміщення реклами та демонстрації своїх особистих пристрастей.

З розвитком друкарської справи, написи на футболках ставали все різноманітніше і до сьогоднішнього дня у будь-якої людини є можливість замовити собі футболки з написом абсолютно на будь-який смак. Так, за допомогою подібного аксесуара можна з легкістю поділитися своїми інтересами і відшукати однодумців, продемонструвати оточуючим своє почуття гумору або просто здивувати перехожих дотепною цитатою.

Інтернет-магазин modalaz.com.ua пропонує футболки з написом на будь-який смак - компанія гарантує кращі умови для здійснення подібної покупки на території України. Купуючи футболки тут, ви отримаєте якісне, стильне і оригінальне виріб за найбільш доступною ціною.

У чому ж секрет хорошого інтернет-магазину? В першу чергу - в придбанні якісної основи з кращих європейських текстильних фабрик безпосередньо, а також в застосуванні найбільш сучасних технологій друку. У підсумку, зараз будь-який українець може з легкістю замовити собі футболку з унікальним індивідуальним дизайном, яка за своєю якістю ніяк не відрізнятиметься від продукції знаменитих брендів, а ціна її буде значно доступнішим! А якщо у вас не вийде вибрати цікавий дизайн, або ж якщо ви захочете зробити кому-небудь з ваших близьких по-справжньому особливий подарунок, то професійні менеджери завжди зможуть допомогти створити футболку з власним задумом. І ціна її при цьому практично не буде відрізнятися від готових моделей, пропонованих в асортименті!

 

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат