Інтернет-магазин квітів у Києві - flores-shop.com.ua

17.04.2018 00:39 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Квіти завжди були найкращим знаком уваги для будь-якої жінки, особливо якщо подаровані несподівано. Швидке замовлення квітів в Києві - дуже затребувана послуга, адже доставити красивий букет до пункту призначення всього за 60 хвилин, завдання не з легких , особливо для мегаполісу. Але співробітники flores-shop.com.uа впораються з завданням будь-якого рівня складності.

Компанія STUDIO Flores спеціалізується на реалізації живих квітів в режимі онлайн і забезпечує оперативну доставку букетних композицій в будь-яку точку міста Києва. В інтернет-магазині flores-shop.com.ua можна замовити красиву композицію для коханої жінки з доставкою додому або до місця роботи, або в те місце, де буде відбуватися романтична зустріч. Крім цього, STUDIO Flores обслуговує більш масштабні заходи - весілля, банкети, дні народження, ювілеї, та інші свята. Подія будь-якого рівня і масштабу буде обслужена на найвищому рівні.

На офіційному сайті інтернет-магазину flores-shop.com.ua представлений каталог букетів, в якому клієнти зможуть знайти величезний асортимент різних кольорів, кожен вибере собі до душі. Фахівці готові запропонувати авторські композиції, а також букети складені за індивідуальними побажаннями клієнта. Кожен покупець зможе вибрати композиції виходячи зі своїх смакових переваг, а також бюджету. У STUDIO Flores представлені як дорогі ексклюзивні композиції, так і недорогі варіанти. Проте, навіть бюджетні букети квітів завжди свіжі і красиво оформлені.

Дуже зручна послуга, яка є досить затребуваною в наші дні - квітковий конс'єрж, за допомогою якої, близькі і рідні люди отримують гарні квіткові композиції та подарунки на свята або пам'ятні дати. Все що потрібно - заздалегідь оформити замовлення на певні дати, і не побоюватися забути привітати дорогу людину зі святом, адже STUDIO Flores буде робити це за тебе хоч щороку.

Переваги співпраці з інтернет-магазином flores-shop.com.ua очевидні - клієнту не варто нікуди їхати, вибрати букетну композицію можна в режимі онлайн на сайті, після чого з ним зв'яжуться компетентні менеджери для уточнення деталей, і все буде зроблено на найвищому рівні. Разом з STUDIO Flores робіть життя улюблених людей яскравим і незабутнім!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат