Чому варто довірити перевезення піаніно професійним муверам?



Перевезення піаніно, а особливо його спускання з верхніх поверхів будівлі потрібує певного досвіду. Помилка у такій делікатній справі може призвести до пошкодження окремих деталей та несправності музичного інструменту.

Піаніно, рояль та фортепіано мають рухомі частини (педалі, клавіші, кілки, молоточки, струни), які при неправильному транспортуванні легко пошкодити. Щоб зберегти цілісність музичного інструмента потрібно правильно вибрати компанію-перевізника. Мувінгова фірма має все необхідне для транспортування піаніно:

  • захисні матеріали;
  • вантажні автомобілі з кріпленням для фіксації музичного інструмента під час транспортування;
  • вантажники з багаторічним досвідом.

Під час перевезення дуже важливо зафіксувати рухомі частини інструмента (кришку та клавіші). Піаніно, рояль або фортепіано обертається ковдрою, яка запобігає пошкодження зовнішніх стінок.

Перевезення музичного інструмента – це надзвичайно складна справа, яка потребує спеціального обладнання та певних навичок. Тому, якщо виникає потреба у транспортуванні, краще звернутися до професіоналів. Мувінгова компанія надає всі послугу по перевезенню музичних інструментів. Вартість залежить від їх розміру та ваги. Ознайомитися з прайс-листом можна на сайті у відповідному розділі. В послугу компанії входять оренда важного транспорту, упакування музичного інструмента та робота чотирьох досвідних вантажників.

Після перевезення піаніно, роялю, фортепіано спеціалісти мувінгової компанії можуть їх налаштувати. Вартість послуги невелика, а інструмент залишається на довгі роки справним!

Під час замовлення послуги з перевезення музичного інструмента треба описати його зовнішній вигляд, вказати марку та приблизну вагу. Ця інформація потрібна фахівцям компанії для вибору вантажного автомобіля та надання певної кількості вантажників для виконання замовлення. Також ви маєте можливість обрати дату та час перевезення. Розрахунок за послугу здійснюється після її виконання. Пошкодження майна компенсується компанією у повному обсязі (витрати на ремонт або повну вартість).

Замовити транспортування можна на сайті компанії онлайн або по телефону. Менеджер відповість на всі питання, які можуть виникнути при замовленні послуги.

Мувінгова компанія «Переїзд? ЛЕГКО!» багато років займається перевезенням музичних інструментів у Хмельницькому та Хмельницькій області. Працівники фірми мають досвід у таких справах, і зроблять все швидко та безпечно для інструмента.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат