Особливості принтерів Epson для домашнього друку фотографій

07.12.2017 22:20 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Сьогодні принтери для фотодруку широко використовуються не тільки професійними фотографами, але і аматорами. І це цілком зрозуміло,адже у кожної людини в сучасному світі під рукою завжди є зручні мобільні пристрої, зокрема мобільні телефоні та смартфони, для того, щоб відобразити певні цікаві події в реальності.

На ринку побутової техніки пристрої для друку фотографій представлені у величезному різноманітті, тому вибрати підходящий принтер, не завжди просто. Сьогодні для фотодруку найбільш часто використовуються струменеві принтери Epson. Придбати якісні спеціалізовані пристрої для домашнього використання можна в в магазині InkSystem .

Популярність моделей від відомого світового виробника, який займає на ринку лідерські позиції обумовлюється розумним показником ціна/якість. Але в процесі друкування фотографій доводиться використовувати багато фарби, а значить, виникає необхідність часто міняти картриджі. Для того щоб усунути цей недолік рекомендується купувати принтер для друку фотографій в домашніх умовах з вбудованою системою безперервної подачі чорнила (СБПЧ). Це значно здешевлює собівартість друкованих фото і знижує вартість обслуговування пристроїв.

Технологічні особливості

Моделі принтерів Epson крім того, що дозволяють отримати зображення високої якості, відрізняються високою надійністю в експлуатації. Пристрої мають невелику вагу і дуже зручні в застосуванні. Всі нові інженерно-технічні рішення успішно втілюються компанією в моделях, що розробляються. В основі унікальної технології друку Perfect Picture Imaging System, міститься чотири взаємопов'язаних між собою базових компонента:

  • П'єзоелектрична друкуюча головка Epson MicroPiezo нового покоління. Даний елемент є базовим і від нього залежить весь процес друку. Друкуюча головка даного типу забезпечує високий тиск і швидке, стабільне спрацьовування.
  • Технологія Epson AcuPhoto Halftoning. Саме від неї залежить остаточний відтінок, отриманий в процесі друкування. Завдяки їй виконується передача та формування напівтонів і колірних переходів на зображенні. Дана технологія забезпечує постійну траєкторію краплі, що гарантує її точне позиціонування на папері.
  • Використання швидковисихаючих чорнила Epson QuickDry Ink. Вони, потрапляючи на фотопапір, моментально висихають. Це гарантує точність передачі кольору, так як безпосередньо на фотопапері кольори не встигають змішуватися, що виключає спотворення зображення. Хороша різкість забезпечується завдяки унікальному хімічному складу оригінальних чорнил. Надруковані фото відрізняються чистотою і яскравістю кольорів, їх можна порівняти з зображеннями, отриманими при використанні лазерних принтерів.
  • Застосування оригінальних носіїв. Асортимент матеріалів, на яких здійснюється друк величезний, тому вибрати необхідний варіант абсолютно не складно. Без проблем можна підібрати потрібний формат фотопаперу і визначитися з його фактурою для реалізації -яких творчих задумів.

ТЕГИ : СБПЧ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат