Теплові насоси NIBE - кращий вибір для Вашого будинку



Якщо Вам необхідно придбати нову опалювальну систему в свій будинок або офіс, то рекомендуємо замість звичайних котлів і кондиціонерів, придивитися до абсолютно нового і дуже економного обладнання, що з'явився не так давно на нашому ринку.

Тепловий насос NIBE – це відмінне рішення для опалення великих і маленьких приміщень. При цьому, в залежності від моделі, Ви можете заощадити від 70-80% грошей, які витрачаються на оплату за опалення та гарячу воду. Погодьтеся, що вигідність даної покупки незаперечна.

Тепловий насос повітря/вода – це відмінний вибір для Вашого будинку. Придбавши таке обладнання, Ви заощадите значну суму грошей. При цьому будете перебувати в повному комфорті. На відміну від кондиціонерів, тепловий насос, може працювати при температурі до -25, при цьому нагрівати воду в системі опалення будинку до +65, але незважаючи на все, витрачати мінімум електрики.

Дані теплові насоси визнані одними з найбільш безшумних на світовому ринку і при цьому є дуже зручними у використанні. Встановлювати їх можна як на балконі Вашої квартири, так і на даху будинку. Nibe для опалення найкраще рішення, визнане в усьому світі. Детальну інформацію Ви можете отримати на нашому сайті nibe.ua.

Ґрунтовий тепловий насос – це ще один вид сучасних теплових насосів для обігріву приміщення і нагріву гарячої води. Дана модель дозволить заощадити до 80% при оплаті за опалення і гарячу воду.

Для великих приміщень рекомендуємо купити тепловий насос NIBE повітря/повітря, дана модель працює на взаємодії тільки з повітрям і може спокійно переносить мороз до -32. Такий тепловий насос розрахований на обігрів і кондиціонування приміщення, при необхідності можна додатково придбати гідробокс і тоді Ви отримаєте і гарячу воду.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат