Чому вуличні відкатні ворота не втрачають популярність у Рівному?

На це питання відповідає brama-market.lviv.ua

Обираючи браму для заміського будинку власники звертають увагу на зручність, зовнішній вигляд, безпечність та експлуатаційні можливості. Розпашні користуються попитом у більш консервативних людей, а розсувні ворота — вибір сучасності. В цій статті ми розповімо про їх основні переваги та недоліки, а також про конструкційні особливості

 

Про плюси та мінуси моделей

Відкатні моделі можуть бути виготовлені з профнастилу, сендвіч-панелей, дерева, металічних профілів і т.д. Обирайте дизайн, який гармонійно виглядає з фасадом будинку та прилягаючої території.

 

Для початку поговоримо про переваги відкатних моделей:

  1. Надійні механізми. Система працює безперебійно завдяки комплектації міцною фурнітурою, направляючими та кріпленнями.

  2. Механізм відкриття / закриття простий та ефективний. На бетонній основі встановлюються ролики, по яким пересувається стулка. Така конструкція виключає можливість провисання полотна.

  3. Антикорозійний захист. Всі рухомі частини та кріплення виготовляються з оцинкованої сталі, котра не піддається впливу зовнішніх факторів (волога, агресивні речовини в повітрі). Покриття виконується за допомогою лакофарби з додаванням полімерних речовин, котрі також не чутливі до хімічних складових повітря.

  4. Економія простору. Щоб відчинити ворота треба відкотити їх у бік. Тому треба лише трохи вільного місця уздовж паркану. До того ж, ворота відчиняються легко.

  5. Управління. За вашим бажанням можна встановити ручний варіант управління або автоматичний. Перевага останнього в тому, що управляти системою можна не виходячи з авто.

 

Щодо недоліків, тут можна назвати ціну. Відкатна система коштує дещо дорожче розпашної. Проте, у останньої є ризик провисання стулки, під дією ваги (наприклад, під час зимових заметів). Розсувні ж моделі, завдяки конструкції та механізму пересування, таких ризиків не мають.

 

Декілька фактів стосовно монтажу

Стулка відкатних воріт пересувається уздовж паркану, тому треба заздалегідь вирішити де їх буде встановлено. Переконайтесь, що з одного боку достатньо місця.

Ще один момент, укладення плити чи асфальту, треба виконувати попередньо. До речі, порада від фахівців — робіть невеликий нахил для стікання води, інакше може бути застій.

Уважно обирайте автоматичний привід. Перевірте параметри воріт (вага та габарити) і вже виходячи з цього підбирайте електропривод. Якщо встановлена модель матиме недостатньо потужності, система досить швидко може вийти з ладу.

 

Ціна питання

Вартість відкатних воріт формується починаючи з обрання бренду та габаритів. Далі у вартість входить автоматичний привід, ми рекомендуємо звернути увагу на італійські моделі від Faac. Ви можете встановити додаткові ригельні замки та хвіртку в одному стилі з воротами.

Ціна Alutech ADS400

Розмір (мм)

Вартість (євро)

3000х2210

1020

3500х2335

1098

4000х2210

1135

Як зробити замовлення у Рівному?

Заходьте на сайт brama-market.lviv.ua та залишайте заявку на ворота. Для консультації телефонуйте по контактним телефонам +38 (067) 348-83-99 або +38 (050) 160-46-11.

Чекаємо на вас в офісі «БРАМА-МАРКЕТ» у Рівному (вул. Грушевського, буд. 2А). Тут можна поглянути на кольори, текстури та дизайн панелей, а також обрати автоматику. Наші менеджери допоможуть зробити вибір.

Ви можете ознайомитись з відгуками та фото прикладів наших робіт. Пропонуємо виготовлення воріт під замовлення. Наші менеджери розрахують вартість за 5 хвилин. Виконуємо безкоштовний замір. Робимо монтаж швидко та якісно.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат