Зібрано достатньо доказів, щоб засадити Кучму за вбивство Гонгадзе — Бутусов

admin 23.03.2016 10:45 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Український журналіст Юрій Бутусов вважає, що усі матеріали для винесення обвинувального вироку екс-президенту України Леоніду Кучмі вже зібрано.


— Це найбільш очевидний злочин в Україні, де дуже однозначно зрозуміло, хто замовник вбивства Гонгадзе — це Президент Кучма, — сказав журналіст у ефірі ток-шоу «Че».

За його словами, ФБР провела експертизу записів «плівок Мельниченка» і визнала їх справжніми, тому ГПУ нічого не заважає долучити ці матеріали до справи Гонгадзе або провести власну фонетичну експертизу.

На думку Бутусова, не долучення «плівок Мельниченка» до матеріалів справи про вбивство Георгія Гонгадзе, пов’язане з нинішнім Президентом Петром Порошенком.

— До сорому теперішнього Президента Петра Порошенка, не долучення матеріалів експертизи щодо записів Мельниченка кидає тінь на главу держави, тому що він теж є фігурантом цих записів, — сказав журналіст.

Бутусов переконаний, що це викликає підозру, що сам Порошенко «не дає відмашку» по суду Гонгадзе, щоб його розмови з Леонідом Кучмою також не долучили до якої-небудь справи.

http://socportal.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат