Чи буває нефізична зрада?

Діана Булак, студентка відділення журналістики УжНУ 25.01.2016 11:17 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Твердження про те, що чоловікові можна, а жінці ні, дотепер є досить поширеним. Відомо, чоловіки   бояться фізичної зради своєї половинки, жінки – психологічної. Насправді всі бояться одного й того ж – краху гармонії.

Англійські дослідники були вражені, дослідивши час і частотність відвідування порносайтів в Інтернеті. Виявляється більше 60 відсотків відвідувань припадає на робочі дні в робочий час. Так розважаються англійські службовці, серед яких багато одружених. Віртуальна еротика й віртуальних секс –   зрада коханій людині, хоч і нефізична, проте, моральна. Від моральної до фізичної – півкроку.

Наприклад, двоє, молодий чоловік та жінка, чекають на першу дитину. Термін вагітності ще невеликий. У жінки сильний токсикоз,   почувається зле. Молоду пару запрошують на вечірку. Дружина через своє самопочуття відмовляється, чоловік, не бажаючи втрачати можливості відпочити, йде. Мені здається, це – зрада, розважатися тоді, коли близькій людині погано. Причому зрада не лише дружині, а й майбутній дитині.

Нефізичні зради ранять людей часом сильніше за фізичні.
Ось ще один приклад… Чоловік виріс у неповній родині: батько загинув, коли дитині був   рік. Усі турботи лягли на материнські плечі. Віддаючи себе повністю, мати одна виростила й виховала гідну людину. І от трапилося горе. Ненька помирає. Чоловік   важко переживає втрату. Дружина, яка свекруху практично не знала, його почуттів не розділяє. Тому через два дні після похорону прийняла запрошення подруг поїхати відпочити. Заради своєї втіхи вона кинула чоловіка у найважчий період його життя. У той момент, коли потребував розуміння й співчуття близької людини. Що це, якщо не зрада? Зрада моральна, яка залишає слід у душі назавжди.

Навіть   в присутності сторонніх людей хтось( і не важливо, чоловік або жінка) дозволяє собі глузувати з недолікі,   вад своєї половинки – це вже зрада. Маленька, але зрада. Отже, я вважаю, що нефізична зрада часто супроводжує фізичну, проте, страшніша за неї.

Діана Булак, студентка відділення журналістики УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат