3,0 мільйони на ІТ-технології: Ужгородська мерія створює нове комунальне підприємство  

admin 20.05.2016 10:33 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

На наступне засідання сесії Ужгородської міської ради виноситься проект рішення "Про створення комунального підприємства".


"Створити комунальне підприємство «Центр інформаційних технологій міста» Ужгородської міської ради за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3.", - йдеться у документі.

Згідно з проектом рішення, засновником нового підприємства має стати департамент міського господарства (Пайда О.В.), забезпечивши підготовку установчих документів, їх державну реєстрацію та провести відповідні організаційні заходи.

"У наших планах амбітні проекти по запровадженню електронного документообігу, - говорить   0312.ua   перший заступник мера Ужгорода Іштван Цап. - Серед них - реконструкція всього першого поверху міськвиконкому під центр надання адміністративних послуг, виготовлення електронних квитків для проїзду в громадському транспорті тощо".

За словами І. Цапа, на втілення цих задумів у 2016 році у бюджеті міста передбачено 3 мільйони гривень. За задумом влади, освоїти їх має нове комунальне підприємство «Центр інформаційних технологій міста».

"У нас в Ужгороді є спеціалісти, "айтішники", яким під силу втілити проекти міської ради в життя. Для цього і створюється комунальне підприємство. Гроші залишаться в Ужгороді, а не підуть у Харків, чи Київ", - відзначив Іштван Цап.

За попередньою інформацією, у КП «Центр інформаційних технологій міста» працюватиме 3-4 чоловік. Їх заробітна плата не має перевищувати розмір 4-ох мінімальних зарплат.

Як інформував 0312.ua, В Ужгороді створюють комунальне підприємство "Уж-Фест"

www.0312.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат