Стало відомо ім’я автора фейсбучних опусів нардепа Балоги

admin 10.12.2015 09:40 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

На останньому засіданні Верховної Ради України стало відомо, хто пише Балозі у Фейсбук заяви, які потім розганяються контрольованими «Барвою» ЗМІ.

Виявилося, що автором занудних текстів є такий собі Юрій Палійчук, що позиціонує себе «політичним експертом, який дуже добре розуміється на політиці», має «особисту громадянську позицію і небайдужість», а ще переводить «мову політиків на зрозумілі простим людям смисли і конструкції».

Імʼя автора Балогівських постів стало відомо завдяки фото кореспондента Влада Соделя для видання «Апостроф» , котрий відзняв листування Балоги з Палійчуком. Лідер «ЄЦ» обговорював зі своїм спічрайтером чергове звернення до Порошенка із закликом про відставку «…поки вас не відставить Український народ».

балогаВарто відзначити, що «сенсаційні заяви», які готуються Палійчуком, не тільки дуже занудні, але й політично неграмотні. «Експерт, який дуже добре розуміється на політиці», абсолютно не розбирається в політиці закарпатській. Він неодноразово писав від імені Балоги закиди Порошенку, БПП і “губернатору” Москалю щодо «ширки» з екс-регіоналами та антимайданівцями. Хоча сам Балога є затятим екс-регіоналом, що набрав до себе в «ЄЦ» антимайданівців.

До речі, сторінка Палійчука у Фейсбуку пересипана такими ж занудними й малограмотними наїздами на головного опонента Балоги – голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. Зараз відверта робота політичного експерта на Балогу стала очевидна навіть тим, хто не дуже цікавиться політикою.

http://www.trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат