Підполковника з Луганська, підозрюваного у хабарництві, призначили військкомом Виноградівщини

admin 08.12.2015 07:47 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Військовий комісаріат Виноградівщини очолив підполковник Василь Зубатов, якого підозрюють в організації схеми відкупу від мобілізації на Луганщині.


7 грудня   головний військовий комісар Закарпатської області Олег Вінницький представив керівництву Виноградівщини нового військома - підполковника Василя Зубатова.
За словами полковника Олега Вінницького, новий військовий комісар Виноградівщини прибув на службу із Луганської області та має великий досвід роботи у військовому комісаріаті.
Однак, в офіційній інформації не уточнюється, що Василь Зубатов тривалий період часу очолював Біловодський районний військовий комісаріат, що на Луганщині, де, за інформацією місцевих ЗМІ, літом цього року попався на хабарі.
Достовірно відомо, що Василь Зубатов таки був військомом саме Біловодського РВК, адже його прізвище фігурує на сайті Біловодської РДА.
Прізвище Василя Зубатова фігурує на сайті навіть терористичної ЛНР, де бойовики пишуть про "ціни" за відкуп від мобілізації та про те, що на війському була відкрита кримінальна справа у СБУ, але через родинні звя'зки все вдалося "зам'яти".

Mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат