Кузьма Скрябін загинув у ДТП (ОСТАННІЙ КЛІП)

admin 02.02.2015 12:35 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Аварія сталася близько 08.20 у Криворізькому районі, біля села Лозоватка. Співак повертався з концерту на честь 25-річчя гурту "Скрябін".


Легковик музиканта врізався у молоковоз. Удар був такої сили, що молоковоз винесло у кювет, а автомобіль співака сильно постраждав.

"Обставини з'ясовуються. Дуже сильно постраждала машина Кузьми", - сказав начальник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко в ефірі "112 каналу".

Вічна пам’ять.


Довідка.

Історія життя Андрія була тісно пов'язані з групою Скрябін. У 2000 році Андрій став ведучим власного хіт-параду «Гаряча сімка», який проіснував до 2002 року.

Приблизно з 2003 року Кузьменко працює як ведучий програми «Шанс» і «Шиканемо» разом зі співачкою Наталею Могилевською.

У 2004 році під час Помаранчевої революції, Кузьма отримав масу звинувачень за виступ на концерті за тогочасні провладні сили.

У 2006 році Кузьменко проявляє себе як талановитий письменник після видання його власної книги-автобіографії«Я, Побєда і Берлін». Вона мала шалену популярність, кілька разів перевидавалась.

2009 року створив гурт «Пающіє труси», допоміг здобути популярність гурту «Дзідзьо». Того ж року був членом журі літературної премії «Книга року Бі-Бі-Сі».

У 2014 році допомагав військовим у зоні АТО на сході України.


Останній кліп, записаний Скрябіним, має назву Дельфіни. Гурту виповнилося 25 років. 27 лютого мав відбутися концерт у Києві.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат