Фейк? Невже заради дестабілізації на Закарпаття прибувають new-тітушки?

admin 21.07.2015 13:01 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Як стало відомо журналістам, учора у прилеглих до столиці Гнидова, Конча Заспі та Пущі Водиці був оголошений збір спортсменів. Молодим людям спортивної статури та відповідної фізичної підготовки пропонувалося підзаробити поїздкою до Закарпаття.

Мова йшла про два варіанти оплати: 8 або 5 тисяч гривень. Більшу суму отримували бійці, котрі володіли власною вогнестрільною зброєю. Меншу – хлопці без зброї. Їм автомати та пістолети роздавали «організатори» дійства.


Як стало відомо, хлопців одразу попередили, що у Житомирі та Рівному на них чекатиме зміна транспорту та пряма дорога до Мукачева. Там їх зустріне «компетентна людина, яка пояснить що робити далі». У випадку виникнення форс-мажорів бійцям пообіцяли суттєві доплати.

Загалом кількість чоловіків, які у ці хвилини прямують до Закарпаття сягає близько 500. Серед них були помічені і колишні учасники АТО.

Із достовірних джерел повідомляється, що ця «акція» буде організована на підтримку заблокованих у лісі бійців Правого Сектору.

Наразі ж наше джерело, яке знаходиться між згаданими бойовиками, повідомляє, що до області змогли прорватися тільки близько трьох десятків чоловіків. Під виглядом місцевого населення вони пересіли на приватні автомобілі і таким чином змогли проїхати блок-пости на перевалі. Чи є при них зброя, достеменно невідомо. Наразі вони отримують вказівки про подальші дії.

Варто зазначити, що переважна більшість із групи – професійні революціонери та бійці. Вони пройшли Євромайдан і вміють політично грамотно облаштовувати штурми адміністративних будівель та приватних маєтків. Як повідомляється, серед них – чоловіки, які штурмували Межигір’я, маєток Пшонки та кількох інших опальних міністрів.

Готові вони і до штурмів державних установ. Зокрема, однією з головних цілей може бути міська рада Мукачева. Що примітно, подібний сценарій може стати повтором подій 2004 року, коли під час Помаранчевої революції у міській раді розіграли схожі дії. І, цікаве співпадіння, тоді в епіцентрі були ті ж дійові особи – Ланьо та Балога. Щоправда, по один бік барикад.  

Вільне Закарпаття
http://vsapravda.info/?p=65952

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат