Кум Балоги почав медіа-атаку на нового голову закарпатського УСБУ?

admin 16.07.2015 15:16 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Віктор Балога запустив кампанію з дискредитації людей Президента України та нового губернатора Закарпатської області Генадія Москаля у ЗМІ руками свого свата та кумів


Видання «Закарпаття онлайн» (головний редактор Олег Диба є кумом Віктора Балоги) опубліковало документ, що нове керівництво закарпатського СБУ під час подій на майдані організовували та ухвалили прослуховування телефонів М. Поповича і І. Балоги.

Доступ до документів побідного рівня мав сват Віктора Балоги – вже колишній начальник УСБУ Закарпаття Валерій Гелетей. Вчора він був звільнений зі своєї посади.

Розповсюджує документ у Facebook Костянтин Куцов, помічник ще одного кума Балоги – голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка, який опублікував документ на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що 11.07.2015 в Мукачево відбулося озброєне протистояння бійців Правого Сектору з правоохоронними органам, яке набуло міжнародного резонансу. За твердженням журналістів інтернет-видання «Українська Правда», правоекстремістське угруповання фінансував Віктор Балога. В результаті, 15 липня 2015 року очільниками держави були звільнені люди клану Балоги: голова Закарпатської ОДА Василь Губаль та голова УСБУ Закарпаття, сват Віктора Балоги Валерій Гелетей. Того ж дня подали у відставку всі голови районних адміністрацій. Новим губернатором Закарпаття був призначений Генадій Москаль, відомий своєю публічною антибалогівською позицію.

http://region.uz.ua/?p=67982

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат