Як замовити курсову роботу в Ужгороді?

18.03.2014 10:05 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Перед кожною сесією ужгородських студентів, як напевне і їхніх колег з інших ВУЗів, турбує питання замовлення курсової роботи в своєму місті. З кожним роком студентська кмітливість все більше розвивається і сучасні технології їй допомагають – переважна більшість студентів м. Ужгород замовляють курсові роботи за допомогою Інтернету, ціни якого витримує навіть студентська стипендія.

Як замовити курсову для ВУЗів м. Ужгород через Інтернет?

Варто почати з пошуку виконавця: проглянути відповідні оголошення на спеціалізованих сайтах, дошках оголошень (до прикладу Сландо) або в соціальних мережах (Фейсбук, Вконтакті)

Замовлення курсових через Інтернет має такі переваги:

— агентства, які надають подібні послуги за допомогою мережі, не потребують кадрових працівників та офісів. Відповідно, замовник за це не переплачує і може замовити курсову на 15 – 30 % дешевше.

— можливість оплатити виконану роботу багатьма зручними способами та отримати готову курсову через Інтернет, навіть не покидаючи своєї кімнати.

— за цілком демократичну ціну роботу можна замовити вузькопрофільному виконавцю потрібного спеціальності, що в реальності зробити досить важко, навіть в Ужгороді.

Однак в такого способу замовлення курсових існують і певні недоліки – можливий ризик натрапити на недобросовісного автора, який отримає платню і зникне, не виконавши зобов’язань. Хоча це досить рідкі поодинокі випадки.

Де ж все таки замовити курсову роботу?

Все більшою та цілком заслуженою   популярністю серед ужгородських студентів користується онлайн-агентство «Магістр», яке має позитивний досвід виконання значної кількості курсових робіт для студентів майже всіх ВУЗів м. Ужгорода.

Ціни на виконання робіт в агентстві «Магістр» станом на 2014 рік в залежності від потрібних строків, рівня складності та наявності матеріалу приблизно становлять:

— Реферат – від 50 гривень;
— Курсова робота – від 200 гривень;
— Дипломна робота – від 1200 гривень.

Для визначення більш точної вартості цих робіт потрібно заповнити заявку на сайті та дочекатись дзвінка від менеджера.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат