Держземагентство відхрещується від закарпатського чиновника

admin 20.08.2014 11:12 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Держземагентство та Олександр Антал прокоментували інформацію, щодо висловлювань останнього на адресу Голови агентства Сергія Рудика в статті Закарпатський чиновник назвав голову Держземагентства тупаком.


Антал Олександр:

-Всі коменти в мій адрес сприймаю адекватно!
Ні одну хвилину не тримався на державній посаді керівником Держземагенства.
Звільнився за власним бажанням про що перед прийняттям рішення повідомив Голову Закарпатсьої ОДА та Голову Обласної ради. Про мене, як керівника може дати оцінку колектив, який я очолював. І вважаю це буде справедливо!! А от Голова Держземагенства капітан п. Рудік коли був призначений на посаду Голови Комітету зібрав у керівників обласних управлінь заяви на звільнення за власним бажанням наголосивши що всі залишаються працювати й надалі, ввів їх в обману про що свідчать їх подальші звільнення. Вважаю й надалі наголошою, що без врахуванням думки колективу, та поданням керівництва краю він не вправі робити що йому подобається та призначати пупкіних. Він поїде на Київ, а людям тут жити та працювати!!!

Держземагентство

Офіційно повідомляємо, що Олександр Антал звільнений з посади начальника Головного управління Держземагентства у Закарпатській області 22.05.2014 за згодою сторін.

За час роботи Сергія Рудика на посаді Голови Державного агентства земельних ресурсів України були визначені нагальні проблеми у сфері земельних відносин України серед яких: формування дієвого кадрового потенціалу Агентства та подолання корупції, дерегуляція земельних відносин і якісне надання адмінпослуг, картографія та геодезія, заходи з підвищення обороноздатності держави й соціальні ініціативи.

Зі звітом про 100 днів роботи Сергія Рудика на посаді Голови Державного агентства земельних ресурсів України ви можете ознайомитися за наступним посиланням - http://land.gov.ua/tsikavo-znaty/108491

Подана Вашим виданням інформація не відповідає дійсності

http://www.trubyna.org.ua/novyny/zakarpatskyj-chynovnyk-nazvav-holovu-derzhzemahentstva-tupakom/

Видання “Трибуна” при оприлюдненні інформації користувалося сайтом Закарпатської ОДА де Олександр Антал значиться   начальником Головного управління Держземагентства у Закарпатській області .

http://www.trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат