Зеленський про заборону в’їзду артистам: Відколи це ми стали овочами?

admin 08.08.2014 13:00 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Шоумен Володимир Зеленський теж не зміг залишитися байдужим до можливих санкцій України проти російських діячів культури та навпаки.


У своєму Facebook керівник "Студії Квартал 95" висловився проти подібних заборон.

"Хто такі політики, які міркують на тему, чи забороняти в'їзд артистам на територію тієї чи іншої країни? Коли вони забороняють в'їзд продуктам харчування, ще можу зрозуміти... Але коли це ми стали овочами? Я особисто нашого брата артиста таким не вважаю", - розпочав Зеленський.

"Хіба ми з вами не бачили повні зали глядачів в Росії на концертах "Океану Ельзи"? Це говорить не тільки про любов того глядача до українського гурту, їхніх пісень, а й про прославлення, якщо хочете, промотування України в Росії, рекламу нашої культури і красу нашої пісні", - заявив Володимир.

"Хіба ми не збираємося в палаці Україна на концертах Григорія Лепса, "Машины времени", хіба ми не знаємо слова цих пісень, хіба українці закривають вуха, бо пісні звучать російською мовою??? Так чому ж хтось вирішує за нас, кого нам слухати, кому до нас приїжджати, на які концерти нам ходити?" - запитав обурений шоумен.

І якщо ці санкції все-таки введуть, Зеленський впевнений, що артисти мають право вимагати відставки міністра культури.

"Якщо артист є депутатом Держдуми або ВР - це інше питання, це вже не чистий артист, а напівполітик, до них можна підійти з цим питанням, але акуратно, не ззаду і не навшпиньки, а чесно і з доказами!" - наголосив Володимир.

"І останнє: забороняючи - пропонуємо. Ти заборонив, а яку пісню написав ти? Можливо, вірш? Монолог? Танець? ХТО ТИ? ДЕ ТИ? Згадати ТЕБЕ? У кращому випадку згадають і плюнуть", - різко завершив Зеленький свій монолог.

Нагадаємо, з приводу можливих санкцій вже висловилися Лоліта і Григорій Лепс та Святослав Вакарчук.

Tablo ID

Фото з Facebook, "Дусі"

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат