Львівський автобусний завод належить племінникам того самого рашиста Чуркіна із ООН

admin 06.08.2014 11:58 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Чиновники Львівської облдержадміністрації розглянуть питання про застосування санкцій або націоналізацію російських підприємств, які працюють в області.


Як   заявив ТСН заступник голови ОДА Йосиф Ситник, першим під націоналізацію може потрапити легендарний Львівський автобусний завод, який належить братам Чуркіним – племінникам того самого Віталія Чуркіна, який представляє Росію в ООН.
"Його висловлювання проти України всі ми чули, які вони є українофобські, які вони є україноненависницькі і як він зневажає український народ. Тому, я думаю, після детального аналізу, в контексті цьому, ми будемо першим пропонувати до націоналізації саме Львівський автобусний завод", – сказав Ситник.
Крім того, як повідомляє Zaxid.net, львівська обласна влада аналізує список із 177 підприємств, які працюють в області і належать росіянам.
Зокрема, до таких підприємств належать готелі "Дністер" та Reikartz Hotels & Resorts, Моршинський завод мінеральних вод "Оскар", відділення банків, бренди одягу, автозаправні станції та інше.
Як відомо, Україна має намір також запровадити економічні санкції проти Росії у відповідь на її військову агресію на сході.

pravda.com.ua
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Чуркин отрекся от племянников в Украине

Постпред России при ООН Виталий Чуркин заявляет, что у него нет племянников в Украине.

Об этом он заявил в связи с заявлением заместителя председателя Львовской ОГА Иосифа Сытника о том, что под национализацию может попасть Львовский автобусный завод, который принадлежит братьям Чуркиным - племянникам Виталия Чуркина, сообщает Украинская правда.
"В связи с сообщением СМИ о намерении властей Львова "национализировать" Львовский автобусный завод на том основании, что он принадлежит "братьям Чуркиным - племянникам того самого Виталия Чуркина" хотел бы со всей ответственностью заявить: племянников у меня нет ни в Украине, ни, к сожалению, даже в России", - сказал он.
Читайте также на «Цензор.НЕТ»: Львовские чиновники предлагают национализировать бизнес родственников одиозного Чуркина в Украине
"А моих однофамильцев просьба не трогать. (Ну как не любить этих украинцев за их чувство юмора!)" - сказано в сообщении.
Как известно, ТСН со ссылкой на Сытника сообщило, что во Львове местные депутаты составили список из 170 компаний, которыми владеют в области россияне, и предлагают правительству разработать законопроект об их национализации.
Среди них были названы братья Чуркины, которых Сытник назвал племянниками постпреда России.

http://censor.net.ua/n297163

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат