«Мінське Жигулівське»: великий об’єм по-білоруськи

admin 08.05.2014 13:13 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Пиво «Мінське Жигулівське» тепер доступне у новій упаковці! З лютого 2014 року «Мінське Жигулівське» випускається у традиційному білоруському об’ємі –1,5 л.

В Україні все більшою популярністю користуються товари білоруського виробництва. І це не дивно, адже в Білорусі ще з часів СРСР чітко дотримуються ДЕСТів. Ковбаси, сири, згущене молоко, високо цінуються споживачами за їх смак, натуральність інгредієнтів та традиційно високі стандарти виробництва. Виключенням не є й галузь пивоваріння Білорусі.
Серед всього різноманіття сортів та марок пива українському споживачу доступне й «Мінське Жигулівське». Пиво цієї торгової марки продається в Україні з травня 2013 року. «Мінське Жигулівське» – світле пиво, що виготовляється згідно ДЕСТ 3473-78р. Особлива технологія приготування та використання відбірного хмелю і солоду дозволила відтворити аутентичний смак радянського «Жигулівського» – найпопулярнішого пива СРСР, що випускалося на більш ніж 700 заводах в різних республіках Союзу.
Тепер жителі центральних та західних регіонів України можуть оцінити улюблене пиво в традиційному білоруському об’ємі – ПЕТ 1,5 л.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат