Українці – одні з найнещаcніших у світі

admin 04.04.2012 17:32 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

У рейтингу 155 країн світу Україна – на 91 місці. Білоруси, росіяни, пакистанці, іранці і мешканці Нікарагуа і то щасливіші.

Такими є результати дослідження щастя по всьому світу, результати якого опубліковані і звіті World Happiness Report. Порівняв щастя мешканців різних країн Інститут Землі, що у Колумбійському університеті.

Попри те, що у рейтингу до найщасливіших відносяться багаті країни, а мешканці бідних країн почувають себе нещасними, цей звіт, який був обнародуваний на конференції ООН з питань щастя, показує, що не лише у грошах щастя.

"Політичні свободи, соціальні зв’язки і відсутність корупції є важливішими, аніж доходи у поясненні різниці самопочуття країн зверху і знизу рейтингу", - зазначається у звіті.

Так, наприклад, США які досягнули величезного економічного і технологічного прогресу за останні 50 років не можуть похвалитись великим показником кількості щасливих мешканців: в американців високий показник почуття непевності і тривоги, низьким є рівень соціальної довіри, а довіра до влади низькою.

І задоволення життям у країні залишається незмінним попри зростання ВВП на душу населення.

Так само і Велика Британія, яка є однією з найбагатших країн. У рейтингу щасливих вона аж на 18 місці.

Як зазначають дослідники, крім щастя важливими є особисті свободи людини, відсутність відчуття соціальної несправедливості і потужні соціальні зв’язки.

На індивідуальному рівні важливими є фізичне і психологічне здоров’я, забезпеченість роботою і стабільні сімейні стосунки.

Валове національне щастя, як зазначають експерти, є значно кращим показником, аніж просто ВВП.

Українська правда. Життя

admin

Коментарі :


05.04.2012 09:25 ЯНЕК

Жиди не виноваті,що миУкраїнці я к проститутки купуємося на всіх виборах.а потім плачемо як нам погано.Вибрали бандитів-терпіть.Жиди за вас не голосували.


04.04.2012 19:34 я проживаю в ДРОГОБИЧІ

У нас в ДРОГОБИЧІ Львівська область є багато всяких партій!Опозиціонерів,так званих!Так ось ці опозиціонери,мають власні магазини,кафе,бари,аптеки     банки.....А на що ім народ!Вони печуться тільки про своі морди!Шкода,що такі роботящі наші люди а ми так бідеємо!Дуже шкода!Оті всі верхушки так званих партій,я не маю на увазі -партію пєтухів,воров в законі,туди і пхалися,щоб зробити собі добро!Я ВАМ даю гарантію,щл ТИМОШЕНКО,ЛУЦЕНКО,ІВАЩЕНКО..не вийдуть ніколи з зековськоі тюряги!І ЄВропа ім не допоможе!Європі УРКАіна до дупи і ми також!!!!Якби ми мали добру народну опозиційну силу,вже той вор в законє не був при владі!Ось представте собі,що я також при тій владі,ясно що я буду хвалити ото все кодло,а інакше і бути не може!Ота жидовская рожа - БОГОСЛОВСКАЯ,ГАНЗІ ГЕРМАН ....і єжи ім подібним!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат