Парфумер радить мати 5 різних запахів на всі випадки життя

admin 20.08.2012 12:36 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

"В кожної людини має бути 5 ароматів на різні випадки життя. Їх слід міняти в залежності від того, чи займаєтеся і куди плануєте йти", - розповідає парфумер Богдан Зубченко виданню Gazeta.ua.

"Перший аромат — для роботи. Він презентує нас як працівника. Цей аромат повинен бути полікоректним, щоб не нав'язувати іншим свою присутність. Він має бути стриманим і і елегантним. Для роботи підійдуть запахи із свіжими, шипровими чи лісовими нотами. Вони дарують відчуття свіжості і не перевантажують.
Для ранкової пробіжки і занять у спортзалі слід обирати туалетні води із легкими трав'янистими нотами. Знаю багатьох чоловіків, які користуються парфумами, коли йдуть у спортзал. Так вони почуваються впевненішими. Багато парфумів наносити не треба, бо під час занять спортом тіло розігрівається і аромат сильніше випаровується.
Аромат із чуттєвими, оксамитовими нотами підійде для виходу в світ і для побачень. Якщо йдете в театр, парфуми слід наносити в невеликій кількості, щоб оточуючі сприймали виставу, а не лише запах ваших парфумів. Коли йдете на побачення, можна використати більшу кількість.
Четвертий аромат має бути екстравагантним. Ним раджу користуватися, коли хочете показати себе особистістю, яка легко може вийти за рамки звичного. Для таких випадків підійдуть парфуми із   незвичним ароматом і цікавими акцентами.
Аромат для себе — останній у списку ароматів, які треба мати на туалетному столику. Слід підбирати такі, які дають відчуття радості, спокою і комфорту. Ними варто користуватися тоді, коли плануєте почитати улюблену книжку, переглянути фільм чи послухати музику.

Світлана Корженко, фото Богдана Зубченка gazeta.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат