Дитина з Виноградова потребує негайного лікування раку крові

admin 15.08.2012 13:16 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Чотирирічна Наталочка із Виноградова потребує допомоги закарпатців. Близько місяця тому лікарі діагностували у дівчинки гострий лімфообласний лейкоз. На щастя, це початкова стадія онкозахворювання, тому у дитини є всі шанси після лікування повернутися до повноцінного життям. Однак для цього слід пройти через тривалі та серйозні випробування.

Як розповіла мама дівчинки пані Мар’яна, процес лікування доволі затяжний. У найкращому випадку він може тривати два роки, а процес реабілітації — 5 років.

Один курс хіміотерапії містить у собі 8 крапельниць. Як і при лікуванні інших видів онкозахворювання, перш ніж перейти до наступного курсу, хворі проходять повне обстеження, щоб перевірити чи в нормі всі функції організму і чи здатен він прийняти на себе новий удар від серйозних препаратів.   У середу, 15 серпня, Наталочку очікував старт другого курсу, однак через стрибок температури, лікарі не змогли поставити крапельницю. Отже, поки її стан не стабілізується, лікування не можна продовжувати.

— Незважаючи на високу температуру, дочка почуває себе добре, — полегшено каже мама Наталочки.

Для лікування гострого лімфообласного лейкозу дівчинки батькам необхідні 200 тисяч гривень. Для родини — це величезні кошти, тому вона звертається до всіх небайдужих закарпатців із проханням допомогти повернути радість дитинства своїй доньці.



Нижче подаємо всі реквізити.

Телефонний номер мами 099-965-28-23 (Мар’яна).

Банк отримувача: Райфайзен банк Аваль

Код банку (МФО): 312345

Отримувач: Ліхтей Мар’яна Михайлівна

Код отримувача: 3307102409

Рахунок: 26254035

Призначення платежу: поповнення карткового рахунку 0516535600 Ліхтей Мар’яна Михайлівна.

Поки що рак на початковій стадії, отже, у дитини є всі шанси вирватися із лещат хвороби і повернутися до щасливого та безтурботного життя.

Не залишайтеся байдужими! Допоможіть родині!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат