Правоохоронці припинили злочинну діяльність мукачівських наркоторговців

18.03.2021 10:27 ЗДОРОВ'Я

Слідчі поліції Закарпаття за оперативного супроводу співробітників Управління боротьби з наркозлочинністю провели спецоперацію із викриття мукачівських наркоторговців. В ході тривалої оперативної роботи поліцейські встановили, що 7 чоловіків віком від 33 до 44 років причетні до розповсюдження важких наркотиків та психотропів на території регіону. Серед них є вже і раніше судимі за аналогічні злочини.

Оперативники, в ході контролю за вчиненням злочину, зафіксували чисельні факти збуту вказаними фігурантами забороненого товару наркозалежним клієнтам.

Сьогодні поліцейські провели в Мукачеві та на території району одночасно 12 обшуків за місцем проживання наркоторговців, у гаражних приміщеннях та автівках.

В ході слідчих дій у зловмисників вилучено чимало доказів, які вказують на їх причетність до розповсюдження наркотиків, а саме: майже кілограм марихуани, понад 50 грамів метамфетаміну, напівсинтетичний наркотичний лікарський препарат, електронні ваги, приладдя для вирощування конопель, пристрої для куріння та гроші. Всі речові докази вилучено та буде скеровано експерту для дослідження і встановлення їх походження.

Окрім цього деякі з фігурантів, зберігали вдома і велику кількість зброї. Оперативники встановлюють мету її зберігання та можливу причетність її власників до злочинів, пов’язаних із її застосуванням.

Досудове розслідування триває, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат