Як ставляться ужгородські чоловіки до свята 8 Березня?

admin 07.03.2016 10:48 ЗДОРОВ'Я

Незабаром на Ужгород чекає найочікуваніше свято жінок – 8 Березня. Чоловіки запасаються подарунками, вітальними промовами, а жінки, у передчутті свого дня, чекають на увагу та приємні презенти.


Кореспондент 0312.ua опитав ужгородських чоловіків стосовно цього свята: як вони до нього готуються, що планують дарувати своїм найближчим жінкам, як взагалі до нього ставляться.

Степан

«У першу чергу, це свято весни, добра, любові та поваги до жінок. Найкращий подарунок у це свято – хороше ставлення до жінки упродовж усього року. А саме на 8 Березня потрібно у всьому допомогти, підтримати. А подарунки бувають різні…(сміється). Головне, щоб жінка була задоволена».

Володимир

«Це дійсно хороше свято, на відміну від Дня Валентина. У першу чергу, це данина своїй жінці, дівчині, мамі, бабусі за те, що вони завжди поруч. Такі дні мають бути. Хоча, потрібно завжди однаково ставитись до своїх близьких. Проте, цей день треба зробити особливим для своїх рідних жінок».

Арсеній

«У цей день я вітаю маму, бабусю. Завжди дарую квіти. А от у школі на 8 Березня ми будемо дарувати усім жінкам квіти. Ми вибирали навіть хто буде кому дарувати. Думаю, найкращі квіти, які можна подарувати, це троянди, тюльпани. Чесно кажучи, мені більш до вподоби   День Святого Валентина. На мою думку, це – свято любові. А 8 Березня – день поваги до жінок».

Олександр

«Це свято я проведу зі своєю коханою, адже цей, насамперед, має бути присвячений жінкам. Звичайно, потрібно жінкам робити приємне, поважати їх протягом усього року, але цей день буде для представниць прекрасної статі по-справжньому особливим. Що планую дарувати? Це складне питання (сміється – прим. ред.). Ще поки думаю.Так би мовити, я у муках вибору».

Іван

«Планую цей день провести зі своєю дівчиною. Особливо не виокремлюю його з календаря, адже завжди чудово ставлюсь до коханої. Можливо, підемо у якесь кафе, вип’ємо трохи глінтвейну. Присвятимо цей день одне одному».

http://www.0312.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат