Юдіта Петеі: Надання якісних медичних послуг жителям віддалених сіл завжди було проблемою

admin 08.01.2015 12:07 ЗДОРОВ'Я

Тим радіснішою стала подія у ці новорічно-різдвяні святкові дні у селі Чорнотисово на Виноградівщині, де місцевій амбулаторії загальної практики сімейної медицини урочисто передали автомобіль ГАЗ-31105 "Волга”, який знаходився на балансі районної державної адміністрації.


Приємну місію виконали т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі та начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Леся Королевич.
Вручаючи ключі від автомобіля головному лікарю амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Чорнотисів Ірині Штефуца, Юдіта Петеі зазначила, що використання цього автомобіля надасть можливість покращити якість медичного обслуговування жителів сільської ради.
- Здоров’я – це наш головний пріоритет, а надання медичних послуг жителям сіл, які живуть далеко від районного центру, завжди було проблемою. Сьогодні, завдяки співпраці Закарпатської обласної ради, райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, ми маємо змогу передати цей автомобіль для надання більш якісної та вчасної медичної допомогу хворим, - сказала Юдіта Петеі, повідомили Uzhgorod.net.ua у Виноградівській райдержадміністрації.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат