Русин став судинним хірургом року

admin 28.05.2014 09:34 ЗДОРОВ'Я

Відзнаку судинний хірург року-2014 отримав закарпатський хірург Василь Русин.

Визнанням високого професіоналізму в лікуванні судинних патологій стало вручення відзнаки «Судинний хірург року»   відомому закарпатському хірургу - професору Русину Василю Івановичу під час роботи конгресу ангіологів та судинних хірургів України, який відбувся днями в Києві.
За словами лікаря і науковця, цьому передували не стільки його особистий вклад у розвиток судинної хірургії в нашому краї та в Україні в цілому, як   велика командна наукова робота, яка проводилась на кафедрі хірургічних хвороб Ужгородського національного університету.
 
Під час роботи конгресу, який був присвячений питанням гострих та хронічних захворюванням судин, закарпатські медики-науковці виступили з рядом доповідей серед яких були такі актуальні теми: «Хірургічна профілактика тромбоемболії легеневої артерії при тромбозах нижньої порожнистої вени», «Біологічна некректомія в лікуванні синдрому діабетичної стопи», «Лікувальна тактика при критичній ішемії нижніх кінцівок у хворих з вираженою судинною патологією». У роботі конгресу від Закарпаття взяли участь проф. Русин В.І., проф. Корсак В.В.,   доц. Попович М.В., к.мед.н. зав. судинним відділенням ЗОКЛ ім. Андрія Новака
Левчак Ю.А..

Загалом протягом двох днів судинними хірургами з усієї країни було представлено та обговорено 118 доповідей!

admin


За матеріалами прес-центру УОЗ у Закарпатській області

ТЕГИ : Василь Русинмедицина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат