В Ужгороді говорили про народження дітей під рок (ФОТО)

admin 19.05.2014 10:20 ЗДОРОВ'Я

 

16 травня, у Закарпатській обласній науковій бібліотеці зібралася молодь Ужгорода, але не для читання, не на літературний вечір, а на рок-вечорниці «Майбутнє варто планувати».

Захід був організований спільно з БФ «Центр громадських ініціатив» та лікарями обласного центру планування сім'ї. Бібліотечні рок-вечорниці проходили у неформально стилі.
 
А розпочалось все з виступу голови БФ «Центр громадських ініціатив» Андрія Вишняка, який розповів присутнім про проект «Здоровя жінок України», як він реалізується в області за інформаційної підтримки бібліотек краю. Далі лікар-гінеколог Алла Палагусинець та лікар-сексопатолог Галина Вакарова ознайомили молодь з сучасними методами контрацепції   та роз’яснили основні проблеми, з якими стикаються люди репродуктивного віку під час статевого життя.
Діалог з лікарями відбувався в невимушеній атмосфері, тож присутні задавали питання, на які фахівці лю'бязно давали доступні відповіді.
 
Після завершення розмови з медиками, вечорниці перейшли в музичний блок. Цю акцію активно підтримали три талановиті ужгородські рок-гурти «Позичений Час», «Етюд», «Станція Лєнін», які своїми виступами зірвали читальну залу хвилею овацій, оплесків та радісних вигуків. Вперше стіни бібліотеки розривало від шаленої енергетики як музикантів, так і гостей, присутніх на вечорі. Такого музичного драйву читачі головної книгозбірні ще не чули.
   
Організатори рок-вечорниць щиро вдячні музикантам, які підтримали цей захід і долучилися до обговорення такого важливого питання, як планування сім'ї. В свою чергу, бібліотека обіцяє своїм відвідувачам на рок-вечорницях не зупинятись і провести ще багато цікавих і креативних заходів в майбутньому!


Головний бібліотекар відділу обслуговування   ЗОУНБ ім.Ф. Потушняка Євгенія Напуда

admin

ТЕГИ : планування сім'їгінекологсексопатологрок

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат