З церкви на рентген можна потрапити у Закарпатті (ВІДЕО)

admin 01.04.2013 09:29 ЗДОРОВ'Я

Подбати про своє здоров'я і пройти рентгенобстеження закликали закарпатців медики та духовенство. Такий не зовсім звичний тандем став прикладом нової, але вже ефективної співпраці. Адже згідно соціологічних опитувань українці нині найбільше довіряють саме церкві і саме слово священика найвагоміше і найавторитетніше.    

Священики під час проповідей наголошували, що саме у піст вартує турбуватися не тільки про очищення духовне, але й звернути увагу на здоров»я   тілесне. Зокрема, говорили про необхідність профілактичних медичних оглядів і пропонували пройти рентгенобстеження одразу біля храму по закінченні служби.
На жаль, не кожна людина, заклопотана щоденними справами, виділить окремий день для відвідання поліклініки з профілактичною метою. Саме тому, в рамках проведення місячника боротьби з туберкульозом, було вирішено розташувати пересувні флюорографи біля храмів.    
Ініціатори проведення цієї акції обласний Центр здоров»я, обласний протитуберкульозний диспансер та представники духовенства за підтримки Фонду Рената Ахметова «Розвиток України» ще минулого року спільно провели низку освітніх заходів, спрямованих на попередження поширенню туберкульозу в нашій області.

admin


За матеріалами Прес-центру УОЗ у Закарпатській області

ТЕГИ : Фонд Рената АхметовафлюорографіятуберкульозЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат