У Закарпатті невдовзі зведуть алергологічну лікарню (ФОТО)

admin 20.11.2013 09:45 ЗДОРОВ'Я

У закарпатській Тереблі будуватимуть алергологічну лікарню. Цей проект, переконаний голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, дасть потужний поштовх у розвитку не тільки села, а й усього регіону, та забезпечить роботою місцевих жителів.


Про це очільник області розповів журналістам під час відвідин новозведеного житлового масиву у Тереблі. Об’єкт керівник краю оглянув разом з Віце-прем’єр-міністром України Олександром Вілкулом у вівторок, 19 листопада.

  – Уже є постанова Кабміну про виділення з державного бюджету коштів на проектування та будівництво підземних відділень алергологічної лікарні у межах Тереблянського купола покладів кам’яної солі. На сьогодні вже проведено тендери та укладені договори з проектантами, - зазначив Олександр Ледида.

  – У межах проекту планується будівництво тут, у Тереблі, підземних відділень лікарні з можливістю видобутку солі, адже це необхідно для повноцінного лікування. До того ж, реалізація такого масштабного проекту дозволить створити нові робочі місця, розбудувати інфраструктуру, покращити туристичну привабливість регіону. Перший етап – будівництво сучасного кварталу для переселенців із Солотвина – успішно завершено. Сподіваюсь, до виконання другого – а це зведення лікарні, - зможемо приступити якомога швидше, - резюмував очільник Закарпаття.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : олександр ледида

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат