Капустяний лист знімає головний біль

admin 04.09.2012 17:16 ЗДОРОВ'Я

Зняти головний біль допоможе холодне листя капусти. Треба кілька листків охолодити в морозилці і по-черзі прикладати до місця болю. Міняти на нові як тільки нагріються, - каже столичний дієтолог Борис Скачко, 47 років.

Помічні ефірні масла. Масло лимону втирають круговими рухами у скроні. Людина повністю розслабляється, біль поволі минає.
В народній медицині зубний біль знімають шматочком сала. Прикладають його до десни на пару годин. Діє як фізпроцедура — зігріває місцево. Також допоможуть розрізаний навпіл зубчик часнику, хрін — вони подразнюють слизову, припалюють її. Один біль замінюється іншим.
При кишковій коліці застосовують пряні рослини: кріп, хрін, цибулю, часник, імбир, куркуму.   Вони убивають бактерії, допомагають засвоїтися їжі. - Дозування індивідуальне. Я в таких випадках їм головку часнику, а мої жінці достатньо зубчику.
При здутті шлунку їдять продукти із цілих зерен. Вони містять магній, покращують травлення, знімають дискомфорт у кишечнику. Під час приступу болю не варто їсти зерна, вони посилять бродіння.
Під час періодичних болей у жінок не можна пити гарячого — воно посилить кровотечу, холодне — посилить біль. Слід пити тепле.   Якщо сильно болить поперек можна прикласти нагріту картоплю, загорнуту у рушник, теплий сир. Біль мине, але кровотеча може посилитися.
При радикуліті нагрівають сир, картоплю, загортають у рушник і прикладають на кілька годин до спини. - Ці продукти довго тримають у собі тепло, хороші теплопровідники.
Біль у м'язах рук і ніг теж зніме капустяний лист. Перед тим його треба надрізати, щоб пустив сік, ошпарити окропом. Прикласти до хворого місця і перев'язати тканиною. Допомагає за дві години. Зігріває і покращує приток крові.

Христина ГЛУШКІНА, Gazeta.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат