На Закарпатті стартували щотижневі «Діалоги влади та бізнесу»

15.03.2024 11:54 ПОДІЇ

 

Комунікація з бізнесом та відкритість – основні аспекти роботи із суб’єктами господарювання, які працюють на території Закарпаття, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Аби бути ближчими до підприємців, знати про їхні потреби й проблеми, допомагати у розв’язані, запровадили щотижневі онлайн-зустрічі «Діалог влади та бізнесу».

Сьогодні вперше поспілкувалися в такому форматі та вже почули низку питань, які хвилюють компанії та організації. Йшлося, зокрема, про систему бронювання працівників, програми підтримки, створення безбар’єрного простору тощо. Дещо прокоментували одразу, інші ситуації вивчимо детальніше та повідомимо бізнес.

Приємно, що до такого заходу долучаються підприємці, оскільки ми завжди відкриті й готові комунікувати на різні теми, сприяти їм у розширенні чи розбудові справи, адже завдяки таким платникам податків ми наповнюємо бюджети, забезпечуючи економічну стабільність і безпеку.

Зустрічі відбуватимуться щочетверга з 15:00 до 17:00. Для участі просимо зареєструватися на порталі «Допомога Закарпаття» за посиланням:

https://dopomoha.carpathia.gov.ua/archives/13063

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат