В Ужгороді провокатори заблокували будівництво будинку, у якому передбачено житло військовим

admin 05.01.2024 10:23 ПОДІЇ

Конфліктна ситуація сталася в Ужгороді навколо будівництва багатоквартирних будинків на вулиці Кримській в Ужгороді

Ця вулиця знаходиться на самій окраїні міста, а не в центрі, але й тут сталася конфліктна ситуація.
На цій вулиці та сусідніх вулицях був виключно приватний сектор і, як повідомляє ПроЗак.інфо, у цих приватних будинках переважно мешкають колишні чиновники.
Їм не сподобалося, що поруч буде багатоквартирний будинок і вигадали скаргу до суду. Головною причиною протесту вони назвали те, що за власні кошти будували тут водовідвід та каналізацію і що ця каналізація не витримає, якщо нею користуватимуться ще 400 мешканців багатоквартирного будинку, який будується поруч.
Звичайно ж, тема будівництва каналізації не є такою, через яку потрібно робити протести, бо забудовник легко може вирішити це питання. Скоріше за все, протестанти просто не хочуть, щоб хтось порушував їхній приватний спокій, - пише ПроЗак.
Однак, через ці протести страждають і військові. Як виявилося, є угода про те, що частина житла у цьому будинку буде передана військовим та їхнім родинам. І тепер через ці протести і позови колишніх чиновників військові, серед яких є і такі, що отримали важкі поранення і мають фізичні обмеження, не можуть отримати житло.

prozak.info

admin

ТЕГИ : житло, Кримська, військові

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат