Голова Закарпатської ОВА відвідав у Будапешті клініку, де лікуються наші захисники

08.02.2024 21:26 ПОДІЇ

 

Роботу в Будапешті розпочинаємо з візиту до реабілітаційного центру Центральної лікарні Міністерства внутрішніх справ Угорщини, де зараз проходять відновлення наші захисники, які отримали важкі поранення на фронті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Поспілкувалися з хлопцями, передали вітання від близьких та рідних, подякували за героїзм і самовідданість. Зараз наші захисники чекають на додаткові операції та протезування, щоб якнайшвидше повернутися до побратимів.

Також поспілкувалися з керівником реабілітаційного центру, полковником медичної служби доктором Атілою Бучанським. Угорщина має передовий досвід у сфері відновлення, тож співпраця в цьому напрямку – один із пріоритетів.

Домовилися про взаємодію і партнерство в межах проєкту Закарпатського обласного реабілітаційного центру «4.5.0 Recovery Center», яке передбачає обмін досвідом, фахівцями та можливе стажування молодих лікарів-реабілітологів.

Щиро дякую угорським лікарям за професійне та людяне ставлення до наших захисників. Вони – найголовніше, що в нас є, і безумовний пріоритет для України.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат