За наругу над Державним прапором України закарпатець отримав шість років ув’язнення

22.01.2024 14:36 ПОДІЇ

Злодій, який вже був звинувачений за засуджений умовно за ч.2 ст.185 КК України до 4 років 3 місяців та скоїв ще декілька крадіжок. Минуло року піднявся на руїни Королівського замку Нялаб «Nyalabvar», який розташований у селі Королево Берегівського районі.

Діючи умисно грубо порушуючи громадський порядок, прагнучи показати свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки в суспільстві, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, їх караність та настання суспільно-небезпечних наслідків, з метою протиставлення себе суспільству та державі, діючи з особливою зухвалістю, підійшов до стяготримача із Державним прапором України, який не був офіційно піднятий чи встановлений органами державної влади, застосував відносно нього фізичну силу та під вагою власного тіла зігнув, завдавши йому механічних пошкоджень.

За словами місцевих жителів вони самі зловили вандала та передали поліції.

Згідно вироку Виноградівського суду в сукупності всіх злочинів шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим призначено обвинуваченому, покарання у виді позбавлення волі строком на 6 (шість) років.

transkarpatia.net

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат