Відомий закарпатський військовий підтрмав проєкт створення реабілітаційного центру в Ужгороді

19.01.2024 11:01 ПОДІЇ

Відомий закарпатський військовий, кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня, Ігор Шимоняк підтрмав проєкт створення реабілітаційного центру 4.5.0 Recovery Center. Про це повідомив голова Закарпратської ОВА Віктор Микита.

"Щодня до великої команди 4.5.0 Recovery Center приєднуються відомі українці, об’єднуючись навколо важливої місії – фізичне, психологічне та ментальне відновлення захисників після участі в бойових діях і постраждалих унаслідок збройної агресії рф проти нашої країни", – повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

"Серед тих, хто підтримує проєкт, є військові, медики, підприємці, спортсмени, політики, іноземні партнери та багато інших людей, які допомагають йому розвиватися.

Одним із них є кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня, поліцейський ГУНП в Закарпатській області підполковник поліції Ігор Шимоняк.

Наш земляк мужньо захищав Україну з початку російського вторгнення ще у 2014 році. З перших днів повномасштабної війни Ігор Шимоняк боронить рідну землю від окупантів у складі зведеного батальйону Нацполіції «Захід» на найгарячіших ділянках фронту.

Після поранення та відновлення знайшов у собі сили й безперечну мотивацію повернутися на фронт і подовжувати захищати країну разом з побратимами.

Він з-поміж інших ветеранів знає, що таке принцип «рівний – рівному», та долучився до проєкту створення реабілітаційного центру на Закарпатті, щоб допомагати захисникам відновлюватися, повертати віру у власні сили і в нашу перемогу.

Дякую кожному і кожній, хто приєднується до нашої спільної великої мети".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат