Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня отримала новий комп’ютерний томограф

16.01.2024 19:53 ПОДІЇ

 

Це сучасне обладнання дозволить збільшити обсяги надання медичних послуг відділенням КТ у десятки разів, а також дасть змогу безоплатно обстежувати більшу частину амбулаторних хворих за направленнями сімейних лікарів, що є надважливим з урахуванням того, що в закладі лікуються та проходять реабілітацію поранені захисники, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Щороку цей медичний осередок надає послуги понад 70 тисячам пацієнтів і приймає амбулаторно близько 173 тисячі відвідувань.

Разом ми доклали чималих зусиль для того, щоб обласний центр отримав необхідне медичне обладнання і збільшив обсяги надання медичних послуг.

Новий комп’ютерний томограф закупили за кошти спеціального фонду Державного бюджету України за бюджетною програмою «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Дякую Президенту України Володимиру Зеленському та міністру охорони здоров'я Віктору Ляшку за підтримку й увагу до Закарпаття.

Здоров’я наших людей надпріоритет і головна цінність країни.

Коментарі :


17.01.2024 08:54 Ужгородець

Невіриться що послуга буде безкоштовна,аналогічно вже презентували PRP-терапія (плазмо терапію) яка недоступна для більшості пацієнтів в зв'язку з непідйомною вартістю.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат