Помер ще один депутат Керецьківської сільради з числа постраждалих від теракту

15.01.2024 20:18 ПОДІЇ

Сьогодні, в закарпатській обласній лікарні помер депутат Керецьківської сільської ради 1975 року народження Мирослав Нитка. За словами лікарів він підчас підриву гранати отримав численні осколкові поранення голови, що були не сумісні життям.

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року в лікарні міста Свалява помер один із поранених після підриву трьох гранат місцевим депутатом Сергієм Батрином під час сесії Керецьківської сільської ради.

Йдеться про 55-річного депутата Віктора Пряділя із села Березники, яке входить до Керецьківської сільської територіальної громади. Раніше йому ампутували ногу. Він перебував у реанімації у важкому стані.

Від підриву гранат також постраждало 22 людини, у тому числі й сам Сергій Батрин. Їм надано медичну допомогу, деякі з них перебувають у лікарні у важкому стані.

Депутат Сергій Батрин, який підірвав гранати, був затриманий правоохоронцями. Йому вручено підозру в скоєнні теракту.

За словами лікарів всі інші поранені депутати в задовільному стані.
__________________________________________________

16 січня, пресслужба СБУ повідомила, що Слідчі Управління призначили судово-психіатричну експертизу депутату, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті.

Також інформуємо, що у звʼязку зі смертю ще одного потерпілого, після завершення необхідних експертиз, розглядатиметься питання стосовно перекваліфікації справи на тяжку частину статті, яка передбачає покарання у виді довічного ув’язнення.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат