Затримання футболіста ФК "Хуст": у ТЦК відреагували на заяви клубу

ЗМІ 08.05.2024 16:12 ПОДІЇ

7 травня, гравця закарпатського "Хуста" Миколу Сираша зупинили на міському вокзалі, після чого доставили до ТЦК.

Як повідомили у клубі на момент затримання футболісту виповнилося 25 років, хоча закон ще не вступив у дію, в славнозвісному Хустському ТЦК свої правила незаконного утримання людей. Звʼязок з футболістом на даний момент відсутній. Подальша доля - невідома.

У Закарпатському ОТЦК та СП зазначили, що вболівають за український футбол, але захист держави ставлять на перше місце. Водночас додали, що якщо спортсмен не має законних підстав і належним чином оформленого бронювання, то він підлягає мобілізації.

Також у Службі зазначили, що вік Миколи Сираша потребує уточнення, але наголосили, що діють в межах чинного законодавства.

На ситуацію відреагували також у ОК "Захід", які зазначили, що намагання футбольного клубу зробити своїх гравців привілейованими, порівняно з іншими громадянами України, є дивними.

Нагадаємо, що бронювання від мобілізації мають 5 українських футбольних клубів: Динамо, Шахтар, Кривбас, Оболонь і Дніпро-1.
___________________________________________

За інформацією Sport.ua, гравець «Хуста» вже знаходиться в одній з військових частин.

Видання також з'ясувало подробиці затримання. Так, після календарного матчу 7-го туру групи «Вибування» Першої ліги з «Гірником-Спорт» Микола Сираш відпросився у керманича «Хуста» Володимира Циткіна на один день за сімейними обставинами: вимагала госпіталізації його маленька дитина. Залагодивши справи в столиці, гравець повернувся до Хуста на потязі Київ – Солотвино.

ЗМІ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат