На Закарпаття привезли сотні гуманітарних Різдвяних пакунків

admin 17.12.2023 14:27 ПОДІЇ

Благодійний фонд ADRA відвідав Закарпаття з гуманітарною місією

Пакунки для дітей та дорослих, які потребують соціальної підтримки були передані Закарпатській обласній раді в особі заступника голови ради Василя Дем'янчука.
Окрім того, частину пакунків активісти організації ADRA передають особисто соціально незахищеним закарпатцям, особливо в гірських районах.
Як повідомив Людо Чінчала, який представляє словацький підрозділ фонду ADRA, перед Закарпаттям значну частину вантажу було передано на Львівщині.
"Всі ці пакунки вартістю понад 20 тисяч євро було профінансовані представництвом фонду у Японії. А самі пакунки вже формували активісти у Німеччині та Словаччині.
У Німеччині формувалися великі харчові пакунки для дорослих. Велика робота була проведена активістом і другом України Маркусом Мессершмідтом. А щодо словацьких пакунків, то фони формувалися у Тренчині словацькими активістами та українцями, які наразі вимушено переселені з регіонів, які потрапили в окупацію, або перебувають у зоні бойових дій", - розповів Людо Чінчала.
До Закарпаття частина гуманітарного вантажу потрапила завдяки другу України та зокрема Закарпаття Едуарду Бурашу, який наразі є радником дитячого омбудсмена Словаччини.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат