На посаду керівника Свалявського лісгоспу прагне потрапити скандальний екс-регіонал

admin 17.12.2023 13:19 ПОДІЇ

На Закарпатті активізувалися колишні регіонали та люди Медведчука

Ось що з цього приводу пише видання Clipnews.info.

Останні дні Закарпатті штормить: то на засіданні в ОТГ місцевий депутат здійснює акт "наведення" справедливості в стилі моджахедів, тому що голова ОТГ з ОПЗЖ і замість того, щоб здати мандат, вимагає собі премію в 50 та 100%, то кермо одного з лісгоспів намагається забрати екс-регіонал.

При чому події відбуваються в одному й тому районі - Мукачівському. А ніхто не задається питанням - чому так? Чому така вседозволеність забороненої вже як два роки партії, представники якої привели війну в нашу країну, тотальну корупцію і дерибан коштів громади. Керецківську ОТГ очолює представник із ОПЗЖ, у Свалявський лісгосп хоче зайти керманичем Іван Малильо, який свого часу зі скандалом очолив Воловецький лісгосп та «Агроліс» і який, будучи при посаді, довів до краху, вирубавши без розбору ліс і затримуючи місяцями зарплати підлеглим. А лісгосп залишив з боргами в 5 мільйонів. І це вдумайтесь, у 2015 році.

Крім того, по діяльності Івана Малильо було ряд кримінальних справ за незаконну вирубку деревини. Під час керівництва Малильо легально ліс практично не рубали, про це свідчать і місцеві підприємці, і жителі Воловеччини.

Громадськості Іван Малильо відомий також скандалами навколо незаконної діяльності на березі річки Абранка, що на Воловеччині. Двічі громадськість фіксувала екологічні порушення, пов'язані із розміщенням у водоохоронній зоні сотнею кубиків лісу та оформлення діяльності із лісозаготівлі на "піджаків". Останній випадок був зафіксований в квітні 2020 року і з приводу цього прокуратура Закарпатської області ініціювала досудове розслідування за ч. 1 ст. 239 КК України (забруднення або псування земель), яке триває досі.

За словами місцевих жителів Іван Малильо є "протеже" ексрегіоналів, разом з якими у свій час займався комерційною діяльністю та торгівлею краденою деревиною. Але ми надіємось на здоровий глузд та тверду руку керівництва області, керівників ДП "Ліси" й внутрішньої безпеки "ДП", які не пропустять в область людей з темним минулим. Віримо, що в області будуть призначені професіонали з великої літери.

admin

ТЕГИ : Малиньо, лісгосп

Коментарі :


27.12.2023 18:47 Вікінг

Підтримую, брешуть.


17.12.2023 19:16 Читач

Ви коли брешете, то хоч не забріхуйтесь. Керецьки і Свалява то різні райони.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат