Делегація дипмісій країн-членів Європейського Союзу відвідали підприємство у Берегові

11.12.2023 21:54 ПОДІЇ

 

Національні спільноти Закарпаття щоденно працюють в економічному секторі краю, створюють робочі місця та підтримують наших захисників, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У межах візиту керівників дипломатичних місій країн-членів Європейського Союзу відвідали підприємство «Карпат-Пак», яке спеціалізується на виготовленні біг-бегів, стрічок, строп, лямок, ущільнювальних і пилозахисних стрічок з поліпропілену.

Зараз тут працюють 64 висококваліфіковані фахівці, більшість з яких – представники угорської національної спільноти, котрі забезпечують виробничий цикл і постачання продукції до кінцевого споживача.

Дипломати поспілкувалися з директоркою пані Юдітою Петеї і працівниками підприємства. Ознайомилися з виробничими потужностями.

На виробництві працівники вільно спілкуються мовою національної спільноти поряд з українською, мають вільний доступ до роботи та гідну заробітну плату.

Керівники дипломатичних місій країн-членів Європейського Союзу отримали можливість особисто відчути атмосферу доброзичливості й укотре пересвідчитися, що на Закарпатті представники національної спільноти мають усі можливості жити, навчатися та працювати поряд з іншими за найвищими європейськими демократичними стандартами.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат