На Берегівщині лоб у лоб зіткнулися Mercedes та Lexus

01.12.2023 15:06 ПОДІЇ

На автодорозі між селами Бене та Вилок сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками. У зіткненні брали участь автомобіль Mercedes та позашляховик Lexus.

За попередньою інформацією, водій позашляховика Lexus намагався обігнати вантажівку, але не встиг завершити маневр і зіткнувся з автомобілем Mercedes, який їхав у зустрічному напрямку.

Обидва транспортні засоби отримали значні пошкодження. Про постраждалих наразі не повідомляється.

Віталій Глагола

Як повідомили згодом у ГУНП, 74-річний водій автомобіля «Mercedes» здійснював обгін транспортного засобу «Volvo», виїхав на зустрічну та зіткнувся з «Lexus», який їхав своєю смугою руху.

Внаслідок зіткнення водій останнього – 74-річний мешканець села Вилок – загинув на місці події. Водія «Lexus», 26-річного жителя міста Виноградів, з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні. У обох учасників ДТП медики проведуть забір крові для визначення на вміст в організмі алкоголю чи інших заборонених речовин.

Як також повідомив Віталій Глагола, за кермом автомобіля Lexus перебував Даніель Семак, який у листопаді 2022 року скоїв смертельну ДТП.

Тоді, керуючи автомобілем Audi SQ7, він не впорався з керуванням і в'їхав в огорожу каплиці. Внаслідок зіткнення загинув пасажир, який їхав разом з ним. Семак тоді перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Тепер він став учасником іншої смертельної ДТП.

"Зі слів підписника, батько Даніеля проживає у росії, де володіє птахофабрикою, а синочок успішно трощить елітні автівки куплені за російські «рублики»", - повідомив у соцмережі Віталій Глагола.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат