На знищення

31.03.2022 20:08 ПОДІЇ

Війна триває і ніхто зараз не візьметься дати прогноз, коли ж вона закінчиться. А все через те, що маразматик із Кремля ніколи не визнає за собою поразку. Навпаки, у Кремлі досі переконують росіян, що все йде за планом. І тільки не повідомляється, скільки російських військових за цим планом мали загинути.

А сотні цинкових гробів щодня їдуть у Росію. Невже це може тривати довго? Невже російські матері не повстануть проти бункерних фашистів?

Здається, що не повстануть. 83 % росіян підтримують війну в Україні. Навіть попри тисячі трупів російських вояків.

Російські фашисти переходять до нової тактики — знищують нашу економічну та стратегічну інфраструктури. Ракети вже пускають не на військові об’єкти, а на склади з продовольством, заводи, нафтобази. Ця російська чума прагне залишити нас без пального та продовольства. Тобто, знову повторюється геноцид. Ми ніколи не були братськими народами, як хтось каже навіть у Європі. Вся наша історія — це протистояння і війни. Коли у Києві відкрили Києво-Могилянську академію, на місці сучасної Москви ще жаби квакали у болоті. А потім прийшла чернь і почала прибирати до своїх брудних рук те, що створювали інші.

Так і зараз. Поки світ створює сучасні комунікаційні прилади, освоює космос, винаходить нові засоби боротьби з хворобами, росіяни вкладають ресурси у зброю масового знищення. І ці російські свинособаки одягаються в італійський одяг, користуються французькими парфумами, їздять на німецьких автомобілях, спілкуються з допомогою американських смартфонів, але кричать про «загниваючий Захід». Ці свинособаки не створили нічого путнього свого, і думають, що можна потім просто все собі забрати, бо для цього є ракети.

Це все сумно. Бо наші економічні втрати за місяць війни сягнули вже за 600 мільярдів доларів. Захід обіцяє нам допомогти з відбудовою економіки після війни, але ми повинні розуміти, що все це займе дуже багато часу.

Але ще більшими втратами є наші загиблі у цій війні українці. І не тільки військові, але й тисячі мирних мешканців. Майже 150 діток.

Окрім того, ми втрачаємо генофонд. З України виїхало понад 4 мільйона людей, із яких майже половина дітей. Скільки з них повернеться після закінчення війни — ніхто не знає.

Коментарі :


15.04.2022 14:29 Margaret

Ukraina pobedit!
Slabs Ukraine!
Geroyam slava!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат